Barion Pixel

Az oldalon sütiket használunk, melyek személyes információt nem tárolnak. Az oldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Karácsonyi páros termékek

Ismét elérkezett az idő: megérkezett a hideg, és a karácsony varázslatos szele. A piros ruhás öregúr hangját már halljuk, miközben a szorgos manók sürgés-forgása és a karácsony illata tölti be a levegőt. A mi manóink is lelkesen dolgoznak, hogy elkészítsék a legújabb pólómintákat és karácsonyi pólókat számodra. Itt az idő, hogy elmerülj a karácsony szellemében!

Fedezd fel itt a legújabb mintás páros pólókat és pulcsikat, vagy válaszd a póló és bögre szetteket karácsonyra.

Rendezés:

Egyedi karácsonyi ajándékok, villámgyorsan!

Az évek során számtalan ajándékot készítettünk, így biztosak vagyunk benne, hogy nálunk megtalálod a tökéletes karácsonyi pólót, pulóvert, Oscar szobrot, vagy éppen egy családi szettet, amivel igazán meglepheted szeretteidet az ünnepekre!

A legnépszerűbb kereséseiteket kategóriákba rendeztük, hogy könnyedén és gyorsan megtaláld a megfelelő karácsonyi pólót, amit ajándékba adnál!

Legyen szó karácsonyi feliratos pólókról, vagy éppen egy kedves grafikával ellátott darabról, a mosoly garantált! Ajándékötleteink között minden igényt kielégítően találsz vicces feliratos karácsonyi pólókat, vagy éppen szívhez szóló, ünnepi mintákat.

Hogyan add le rendelésed karácsonyra?

Ha már megtaláltad a tökéletes karácsonyi mintát, válaszd ki a kívánt színt és méretet a pólóhoz.

Ezután megadhatod, hány darabot szeretnél rendelni, de mivel karácsonyi ajándékról van szó, valószínűleg nem fogsz 50 darabot választani.

Ne felejtsd el hozzáadni a kosaradhoz a 365 napos cseregaranciát is, ha biztosra akarsz menni!

Ha mindent sikerült kiválasztani, add le a rendelésed, és mi 1-2 napon belül el is küldjük neked, hogy időben megérkezzen a fa alá.

Méretezési tudnivalók karácsonyra

Női pólóink valamivel szűkebbek a megszokottnál, míg férfi pólóink bővebb szabásúak.

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik méret lenne a legjobb ajándékba, tekintsd meg mérettáblázatunkat (https://lolmarkt.hu/meret)!

Ha pedig mégsem lenne megfelelő a méret, visszaküldheted a pólót: töltsd ki méretcsere adatlapunkat, és mi kicseréljük neked a megfelelő méretre, hogy minden tökéletes legyen karácsonykor.

// SPOOKY