Barion Pixel

Az oldalon sütiket használunk, melyek személyes információt nem tárolnak. Az oldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Rólunk mondtátok

K.Krisztina: "A pólót a férjemnek rendeltem, és teljesen elégedett volt a termékkel, jó minőségű anyagból készült és a méret is megfelelő."

 

V.Zoltán: "Nagyon tetszik a póló az anyaga szuper 5*!  Az biztos hogy legközelebb is rendelek!"

 

T.Ágnes: "A pólókat ajándékba vettem,a minőségük kifogástalan. A megajándékozott nagyon örült"

 

N.János: "Tökéletes lett a megrendelt póló.Mind méretben ,mint anyagában , és a "sötétben világítás" -al kombinálva tokéletes!A szöveg/meme rajta tökéletes!! Hétvégi fesztiválon fel is lett avatva és sokan meg is nézték ahogy zölden világítva rohangálok csernobilos idézette :D Köszönöm a gyors és pontos kiküldést. Elégedett vagyok minden téren :) "

 

K.Tibor: "Nagyon elégedett vagyok és köszönöm a gyors kézbesítést!"

 

P.Izolda: "Nagyon elégedett vagyok a polok minöségével és gyors szállitásal."

 

K.Kinga: "Meg vagyok elégedve mind a termékkel, mind a szállítással! :-)"

 

K.Zsuzsi: "Alapvetően nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással, amit nyújtottatok! Gyorsak voltatok, a vásárlás is könnyű, és a pólók is nagyon hamar kiértek. Annyi lenne a kritikai észrevételem, hogy a pólók mérete egy kicsit furcsa... Két férfi pólót rendeltem szülinapi ajándékba, és hiába mértem le a már meglévőket, maga a póló hossza a szélességéhez képest eléggé bezavaró (az XL széltében hatalmas, ám hosszúságban teljesen jó volt...), úgyhogy sajnos a méret, amit rendeltem, borzasztóan nagy volt. Viszont a csere könnyű volt, gyors, nagyon kedvesek voltatok, nem volt semmi probléma, és az ünnepelt nagyon de nagyon örült a meglepetésnek! :) Úgyhogy alapvetően pozitívak a tapasztalataim, máskor is jövök majd hozzátok!"

 

I.János: "Nagyon király a póló és a szállítás is rendben ment köszönöm"

 

H.Barbara: "Köszönöm, hogy nálatok találtam meg édesapámnak a legtökéletesebb névnapi ajándékot. Minden évben a legnehezebb neki ajándékot találni, de a Ti pólótok tökéletesen tükrözi a személyiséget. A termék minősége kifogástalan! Mégegyszer köszönöm szépen, nagyon hálás vagyok nektek! További sikeres működést nektek!"

 

O.Kinga: "Köszönöm szépen megkaptam a pólót. Maximálisan elégedett vagyok mind a minőséggel mind a gyors szállítással. Nagyon jók vagytok! Csak így tovább :) "

 

Z.Tamás: "A megrendelt pólókkal maximálisan elégedett vagyok, nagy sikert aratott barátaim körében, de ami még fontosabb: nekem nagyon tetszenek. :-) Emellett köszönöm a gyors ügyintézést, a gond nélküli kiszállítást. Ha mindenképp kellene negatívumot találnom, akkor az "Üveghegy" pólón szerintem a kisebb minta szebb lenne. Viszont ez inkább kukacoskodás. Figyelemmel fogom követni az új mintákat, mert egészen biztos fogok még rendelni pólókat a jövőben."

 

D.Ildikó: "Mindkét póló ajándék volt a fiaimnak,és az én nagy örömömre, nagyon tetszett nekik! Minden tekintetben elégedett vagyok az áruházzal! Köszönettel,további jó munkát kívánok! "

 

S.Viktória: "Nagyon örültem amikor megérkezett. Édesapámnak rendeltem akit már nagyon régóta nem láttam és imádja ezt a filmet. Remélem hogy ő is ugyanennyire fog örülni ennek a pólónak mint én amikor megjött."

 

K.László: "A fiamnak nagyon tetszik a póló, ahogy megkapta máris felvette. (Ebből gondolom, hogy nagyon elégedett vele)"

 

Gy.Noémi: "A póló minősége jó, a méret megfelelő, olyat kaptam, amit vártam."

 

P.Veronika: "Sziasztok! Megkaptuk a pólót, köszönjük szépen! "

 

O.Csilla: "Nagyon elégedett vagyok köszönöm szépen  "

 

F.né Ida: "A megrendelt pólóval nagyon meg vagyok elégedve, jó minőségű!! A fiam is örült neki! Biztos, hogy a jövőben is fogok rendelni Tőletek!"

 

N.Mónika: "Ma megkaptam a pólót! Nagyon nagyon klassz lett. Köszönöm szépen! Kívánok további sok sikert és sok-sok megrendelést! Nagyon megvagyok elégedve mindennel. A póló anyaga jó minőségű, a minta amit kértem kifogástalan, sőt felülmúlja az elképzelésemet. Mégegyszer nagyon köszönöm a gyors segítséget, a türelmet és a kedvességet. Csak ajánlani tudom mindenkinek a Lolmarkt csapatát! "

 

S.Kata: "A postás az imént hozta meg a pólót. Nagyon szuper és jó minőségű. Köszönöm szépen még1szer a rugalmasságot és a gyorsaságot :)"

 

B.Dóra: "Megkaptam a pólót. Nagyon jó. Köszönöm:)"

 

Gy.Nikolett: "Nagyon köszönöm a gyors kiszállítást! Teljesen meg vagyok elégedve! "

 

R.Éva: "Köszönöm a szép, igényes terméket és gyors kézbesítést. További sikeres munkát kívánok!"

 

K.Zsolt: "Kiváló az általam kért póló minősége és a felirat. Ha osztályozni kellene 1 -5 között,akkor csak is 5 pontot adnék rá. Ebben benne van a termék anyaga illetve a felirat, és nem utolsó sorban a szállítás gyorsasága. Amennyiben az elkövetkezendő időben lesz újabb megrendelésem, abban az esetben önökkel fogom felvenni újra a kapcsolatot..."

 

B.Miklós: "A termékek minőségével tökéletesen megvagyok elégedve "

 

S. Hajni: "Köszönöm szépen megérkezett a rendelésem! Jó az anyag és a méret is! :)"

 

S.Adrienn: "Nagyon nagyon szépen köszönöm a pólót, ma reggel meg is kaptam! Ilyen ultra gyorsasággal még nem találkoztam! Köszönöm!"

 

M. Melinda: "Szeretném megköszönni, hogy ilyen gyorsan teljesítettétek a kérésemet! A pólók anyaga nagyon jó, a rányomtatott kép minősége pedig szuper! Még egyszer hálás köszönetem! Legközelebb is titeket foglak választani!"

 

J.Aranka: "Nagyon szépen köszönöm a pólókat,fantasztikusan jók!! Külön köszönöm gyors és precíz kiszolgálást!!"

 

N. Krisztián: "A megrendelt póló hamar megérkezett és pont megfelelő méretű és kiváló minőségű. Köszönöm! Fogok még vásárolni Önöknél."

 

N. Dominika: "Köszönöm szépen a pólót, nagyon tetszik. Legközelebb is Tőletek fogok rendelni!""

 

M.né Krisztina: "Megkaptuk a pólót, nagyon tetszik, jó az anyaga és a minta is élénk, szép! Köszönjük!!!"

 

Cs.Eszti: "Szép napot! Nagyon tetszik a póló, eszméletlen. :) "

 

Sz.Ágnes: "Megérkezett a pulcsim, nagyon tetszik, köszönöm a gyors kiszállítást! :)

 

P.Tündi: "Ma megkaptam a pólót, tökéletes :) Szerintem nem most rendeltem utoljára! Köszönöm, és a gyors kiszállítást is! Mosolygós napokat Nektek :)""

 

R.Bianka: "Megérkezett a 2db polo :) nagyon tetszik :) koszonjuk szepen :) "

 

K.Szilvia:  "Megérkezett, nagyon köszönöm. Tetszik, minden rendben van."

 

N.Anita: "Köszönöm szépen a gyorsaságot, a termék ismét nagyon tetszik." 

 

W.Attila: "A fél nap alatt kijött a póló.....nincs több mondanivalóm... Talán még annyi,hogy ti vagytok a legkirályabbak!"

 

L.Jácint: "Teljes mértékben elégedett vagyok a termékekkel és a kiszállítással is."

 

B. Fruzsina: "A rendelésem megérkezett.:) teljes mértékben elégedett vagyok vele. Mindenképp ajánlom másnak is ill.biztosan fogok még rendelni maguktól!"

 

Sz.Adam: "Köszönöm, hogy ilyen hamar megjöttek a pólók amiket rendeltem. Nagyon jók :) u.i. Legközelebb is tőletek rendelek."

 

K.Gergő: "Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel."

 

T.Zsófi: "Nagyon tetszik a megrendelt termék,legközelebb is rendelni fogok innen."

 

T.Enikő: "Megérkezett a póló.csodás lett.Köszönöm a gyors szállítást! :)"

 

Sz.Loretta: "Imádom a pólókat! Nagyon kényelmesek! Párom is örömmel viseli őket! :)"

 

Eszter: "Szerdán rendeltem Tőletek pólót, ma meg is érkezett! Akinek szántam, rögtön beleszeretett. Azt hiszem nem ez volt az utolsó, hogy nálatok vásároltunk. :) Köszönjük!"

 

P.László: "Köszönöm a pólót, meg érkezett. Gyorsan meg kaptam hisz hétfőn rendeltem és szerdára meg jött. Köszönöm hogy ilyen gyorsak voltatok, És sokk sikert továbbra is a csapatnak!!!"

 

Sz.Réka: "Nagyon tetszenek a pulcsik és a kiszállítás is gyors volt."

 

T.Katalin: Megkaptam a pólót, nagyon imádom, köszönöm!! :) 

 

F.Beatrix: Mindegyik terméknek nagyon örültek. Szép és minőségi  munkát végeztetek. :) A szállítás pontosan érkezett. :) Köszönjük! :)

 

N.Péter: "köszönöm szépen elégedett vagyok mindennel! a legközelebbi alkalomkor megint titeket választalak.. sziasztok"

 

H.Roland: "A csomagot ma reggel megkaptam, tökéletes! Ilyen gyors kiszállítást még nem láttam (Tartsák meg ezt a jó szokásukat :) ) Máskor is innen fogok rendelni, köszönöm!"

 

G. Anikó: "Köszönöm, a póló megérkezett, nagyon tetszik, a mérete is pont jó :) Máskor is szívesen rendelek tőletek"

 

O. Gyuri: „Sziasztok! Nagyon jók az új termékek nagyon bejönnek*-* ”

 

H. Krisztián: „Most jötteek meg a pólóim köszönöm LOL markt :DDDDDD”

 

T. Fanni : „Sziasztok! Megérkezett a pólóm! Nagyon tetszik! Szilvesztert végig buliztam benne!”

 

L. Ingrid: „jeee megjöttek a cuccok nagyon jó mindegyik :D”

 

K. Gergo: „Köszönöm a trollface-s pulcsit ,ma megérkezett :P”

 

S.né Tünde: „Sziasztok! Ma kaptam meg a pólómat! Nagyon jóóóó! Köszi”

 

O. Gyuri: „ Sziasztok megjött a polom amit rendeltem ááá nagyon tetszik köszönöm nektek.”

 

S. Zoltán: „Vasárnap megrendeltem egyik pólótokat kedden már a kezemben volt!! Ti vagytok a csúcs ;))”

 

D. Patrícia: „Kedves LOLmarkt! Nagyon szépen köszönöm a tolltartót, imádooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooom :D ♥ ♥ ♥”

 

R. Mária: ”Köszönjük. Nagyon tetszik. Még fogunk menni, beszerzünk pár cuccot tőletek!„

 

K. Zsoltné S. Emese: „Megleptem az egyik lányomat és a páromat, nagy volt az öröm :) —”

 

K.Vivien: " Megérkezett a felső!! Csodálatos ..az anyaga..meg úgy minden!! Köszönöm szépen!! :* "

 

H.László: "A rendelt termékek rendben megérkeztek, minőségüket tekintve maximálisan meg vagyok elégedve!Köszönöm a korrekt ügyfélszolgálatot!Számomra a LOLMARKT webshop ezentúl elsők között lesz rendelés tekintetében!"

 

M.Mária: "Köszönöm, a megrendelés megérkezett a póló nagyon jó!:)"

 

N.Anett: "A póló időben megérkezett, és szuper, többször rendeltem már tőletek, és mindig meg voltam elégedve!:)"

 

P.László: "Nagyon tetszik a megrendelt termék!! :D Köszönöm! :)"

 

Sz.Krisztina: "A pulcsi nagyon jól néz ki és minőségileg, szállításilag is rendben volt :) Hamar megérkezett és nagyon jó ajándék lesz :) Kellemes ünnepeket!"

 

K.Eszter:"Köszönöm szépen a terméket,nagyon tetszik szívesen rendelek máskor is!:)"

 

W.Anita: "A csomag épségben megétkezett. Nagyon pozitív a gyors szállítási idő. A termékek minősége és mérete is megfelelő. Remélem, lesznek még új, hasonló stílusú ruhák és kiegészítők, szívesen rendelnék a későbbiekben is. Köszönöm."

 

Sz.Vivien: "Megérkezett a póló, nagyon szépen köszönöm :) Állatira tetszik! :D "

 

K.Zoltán:"A Megrendelt csomagot meg kaptam, méretben, mint minőségben nagyon jó..."

 

O.Gergő:"Megérkezett a póló amit rendeltem és nagyon tetszik. Azt hittem nagy lesz rám, de kellemesen csalódtam. Elég gyorsan megérkezett, és úgy gondolom, hogy jól döntöttem. Szerintem a ruhatáram egy kiemelt darabja lesz!"

 

K.Zsuzsanna: "A csomag tegnap rendben megérkezett, semmi gond nem volt vele. Nagyon tetszik a fiamnak, remélem a legközelebbi vásárlás is ilyen gördülékenyen fog menni!"

 

P.Erzsébet: "A pólót ma megkaptam, nagyon szépen köszönöm a gyors és megbízható munkájukat. Mindenkinek csak ajánlani fogom az oldalt!"

 

H.Jenő: " Ritka az ilyen jó support, nem beszélve a pólók rendkívül jó minőségéről :) Köszönöm!"

 

G.Anette: "Megérkezett a megrendelésünk és a kislányom nagyon boldog nagyon jók a ruhák!!Köszönjük szépen!!"

 

V.Viki: "Megérkezett a póló! Köszönöm, nagyon tetszik :) és köszönöm a gyors szállítást is!"

 

Sz.István: "Hello,nagyon tetszenek a polok es jo a szinuk is :) koszonom . :)"

 

B.Bálint: "Köszönöm szépen. Nagyon tetszenek a termékek, örömmel fogjuk hordani őket."

 

V.Barbara: "Nagyon tetszik a pulóver ,a méret is jó."

 

K.Dániel: "TÖKÉLETESEK a pólók :) ...mind anyagukban, mind a mintázat minőségében és megvalósításában. Eleve a honlapon fellelhető választék jól ki van találva, az ügyintézés gyors és gördülékeny volt. Nagyon elégedett vagyok! Köszönöm a pólókat!"

 

G.Attila: "A rendelést rögtön másnap kiszállították, a póló nagyon király, kiváló minőség, köszönöm szépen!"