Barion Pixel

Az oldalon sütiket használunk, melyek személyes információt nem tárolnak. Az oldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Méretválasztás

A férfi pólóink picit bővebbek, a női pólóink viszont legalább egy mérettel kisebbek a szokásosnál.

 

 

 

A megfelelő méret kiválasztásához szükséged lesz egy mérőszalagra, vagy vonalzóra.
Válaszd ki ruhatáradból a kedvenc pólódat, azt amelyik a legjobban passzol rád.
Terítsd ki magad előtt egy sima felületre. (pl asztal, vagy ágy)
Mérd meg a két hónalj közti távolságot, illetve a póló nyakának legmagasabb pontja, és a póló alja közötti távolságot.  A méreteket vesd össze mérettáblázatunkkal.
(Mindegyik terméknél megtalálod a mérettáblázat fülre kattintva.)
Ha valakinek ajándékba veszed a pólót, de nincs lehetőséged személyesen megmérni a pólóját, próbálj egy közeli hozzátartozójával egyeztetni!

Így mérd a pólókat:

 

A férfi pólóink minimálisan bővebbek az átlagos európai méreteknél, de ha amúgy L-es méretet hordasz, a mi L-es pólónknak is jónak kell lennie rád. A pólók szélén nincs oldalvarrás.

Férfi póló mérettáblázat

Ezzel szemben, a karcsúsított fazonú, női pólóink jóval szűkebbek! Akár egy egész mérettel is kisebbek a megszokottnál. Ha két méret között hezitálsz, javasoljuk, hogy a nagyobbat válaszd. A pólók szélén oldalvarrás van.

Női póló mérettáblázat

A kapucnis pulóvereink uniszex fazonúak. Mindegyik kellemesen bő, a nagyobb méretek kicsit rövidebbek az átlagnál.

 

Kapucnis pulóver mérettáblázat

 

Gyerek póló mérettáblázat

 

 

Kérjük vedd figyelembe azt is, hogy a pólók gyártási sajátosságai miatt akár 1-3 cm-rel is eltérhetnek az itt látható mérettáblázattól, erre garanciát sajnos nem tudunk vállalni.

 

Még mindig bizonytalan vagyok a méretben! Mit tehetek? 

Nekünk a legfontosabb, hogy egy olyan pólót kapj, amit használni is tudsz, ezért ingyenesen cseréljük a pólót, ami nem megfelelő számodra.

 

Mi történik, ha mégsem sikerült jó méretet választanod - hogyan működik a csere?


A termék átvételétől számított 14 napon belül ki tudjuk cserélni a pólót. 

Kérj tőlünk méretcserét futárszolgálaton keresztül. Ez esetben futárt küldünk a kért cserepólóval. A csomag kézbesítésekor a futár el fogja kérni a helytelen méretű felsőt becsomagolva. A csere szállítási költsége ingyenes.

A méretcsere megrendeléséhez, kattints ide! 

Ha mindegyik póló méretünk kicsinek bizonyulna, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@lolmarkt.hu e-mail címen. Tudunk extra nagy pólókat is készíteni, külön kérésre.

Az extra nagy pólóinkra, illetve az egyedi pólókra nem vonatkozik a méretcsere, kizárólag a webshopon keresztül megrendelhető, kiválasztható termékekre.