Barion Pixel

Az oldalon sütiket használunk, melyek személyes információt nem tárolnak. Az oldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Karácsonyi ajándékcsomagolás

Karácsonyi ajándékcsomagolás

Már készülsz a karácsonyra és egy igazán egyedi ajándékkal lepnéd meg szeretteidet? Ha a válaszod igen, akkor van egy jó hírem! Az ajándék becsomagolásával sem kell bajlódnod, megoldjuk helyetted! 

 

Mióta megérkezett az ajándék csomagolás lehetőség a termékekhez, osztatlant sikert aratott! Rengetegen kértétek, hogy csomagoljuk is be a megrendelt pólót, így már tényleg nem maradt más dolgod, mint átadni szeretteidnek a megrendelt pólót! 

Az osztatlan sikereken felbuzdulva úgy gondoltuk, hogy a karácsony közeledtével is a segítségetekre leszünk, és terveztünk egy kimondottan karácsonyi csomagolást!

Mindannyian sietünk ebben az időszakban, és sokszor nem csak az ajándékok becsomagolása marad az utolsó percekre, hanem sokszor még azok beszerzése is. Ha még időben kapcsoltál, hogy be kellene szerezni az ajándékba szánt pólókat, pulcsikat, akkor már bizony azoknak a becsomagolásával sem kell bajlódnod! Minden pólónál kiválaszthatod a videókban és a képen látható kisebb, piros dobozt 1490Ft-os áron.

Természetesen, ha egy pulcsival lepnéd meg szeretteidet, azt is be tudjuk neked csomagolni! A pulóvereknél, illetve a karácsonyi családi szetteknél a nagyobb dobozt tudod kiválasztani, 1890Ft-ért!