Barion Pixel

Az oldalon sütiket használunk, melyek személyes információt nem tárolnak. Az oldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Ingyenes átvétel

Ingyenes átvétel

Bolti személyes átvétel esetén, a megrendelés szállítási maximum 7 munkanap!

Nem szeretsz a futárhoz igazodni, vagy megspórolnád a szállítási költséget? A cikkben mutatom a legjobb lehetőséget erre!

Sokat gondolkodtam, hogy ha csak magamból indulok ki, akkor baromi sokat rendelek házhoz. A legtöbbször a munkahelyemre rendelek, például vitaminokat. 


Mondjuk, hogy szerencsés helyzetben vagyok, mert az iroda egészen laza szellemiségű így nem gond az, hogy ide rendelek bármit amire szükségem van. Viszont, ha csak ebbe belegondolok, hogy nem mindenki teheti meg azt, hogy a munkahelyére rendel egy csomagot, akkor már nagy a baj. És én biztosan bajban lennék ezzel kapcsolatban. 
Nyolctól, négyig munka, teendők munka után és már el is kerültük egymást a futárral. Számomra szinte lehetetlen lenne, hogy házhoz rendeljek. 

A másik dolog az egyre növekvő szállítási költség. Ahogyan növekszik csak a benzin/gázolaj ára, amire egyik webshopos kereskedőnek sincsen behatása, úgy növekszik egyre jobban mindenhol a szállítási költség is. 
Mondhatjuk, hogy a kényelemnek ára van? Bizony, és borsos! 

Szóval, akárhogyan csűrjük, csavarjuk a dolgot ezzel tenni kellett valamit, hogy a megrendelt pólót, pólókat úgy is megkaphasd, hogy nem kell a futárhoz igazodnod és nem kell a szállítás költségét sem kifizetned. 

És itt hasított belém, belénk a megvilágosodás! Ott vagyunk az ország 13 pontján! 

Innentől már nem is volt kérdés, hogy ezzel tudunk valamit kezdeni, hogy Neked kedvezőbb legyen és kényelmesen beszerezhesd azt a pólót amit kinéztél, vagy azt a pólót, amit ajándékba szeretnél adni valakinek. 
Ezen a gondolatszálon indult el és került megvalósításra az ingyenes bolti átvétel lehetősége! 

A szállítási módok között tudod kiválasztani, hogy melyik üzletünkben szeretnéd átvenni a csomagodat. 

Úgy gondoltuk, hogy több dolog miatt is előnyös lehet ez a megoldás. A boltban készleten lévő minta-póló kombinációt akár 1 munkanapon belül is át tudod venni, mert ahogy beérkezik hozzánk a rendelés, azonnal egyeztetünk az üzletben dolgozó kollégánkkal, aki el is készíti a megrendelést. 
A másik dolog, hogy vannak csak online kapható termékeink, és szerettük volna, hogy megspórolhasd a szállítás költségét ezeken a termékeken. 
Üzleteink a központi műhelyünkből minden héten kapnak egy csomagot, ami a pólók készítéséhez szükséges minták utánpótlása. Ezt a csomagot nekik mindenképpen elküldjük így a Te megrendelésedet is el tudjuk vele együtt küldeni, hogy átvehesd a boltban. 
Mivel üzleteink felé heti egyszer küldünk utánpótlást, így a csak online matricával ellátott termékeinknél lehetséges, hogy több időt kell várnod míg megérkezik a csomagod, viszont ott az a plusz pont, hogy a szállítás költségét megspóroltad!