Az oldalon sütiket használunk, melyek személyes információt nem tárolnak. Az oldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Black Friday 2020

Black Friday 2020
30% kedvezmény minden webshopos termékre!
Használd a BLCK2020 kupont a kosárban a 30% kedvezményért.
 
Meddig tart az akció?

2020.11.27-29. Az üzleteinkben a helyi készlet erejéig érvényes az akció. A bolti készletekről kizárólag személyesen tudsz érdeklődni. Egyedi mintákra a kedvezmény nem érvényesíthető.

Milyen értékű kedvezményt kapok?

30% kedvezményt kapsz a vásárlásod végösszegéből!

Mire érvényes?

Minden webshopban megtalálható termékre. Az üzleteinkben pedig a webshopon megtalálható termékekre, a helyi készlet erejéig. (Az egyedi termékekre nem.)

Automatikusan megkapom a kedvezményt?

Nem! A kedvezmény igénybevételéhez a webshopon a pénztárban be kell írnod a kuponkódot, boltban be kell mondani a kódot! FIGYELEM! Utólag nem tudod érvényesíteni, ha kimaradt! A kód: BLCK2020

Értékhatárhoz van kötve a kedvezmény?

Nem! Bármilyen értékben is vásárolsz, ha használod a kupont, megkapod a 30% kedvezményt!

Mennyibe kerül a kiszállítás?

A kiszállítás 990 Ft-ba kerül. Ha a kedvezmény igénybevétele után a rendelésed értéke meghaladja a 10 ezer Ft-ot, a szállítás ingyenes!

Mikor fog megérkezni a csomagom?

A megnövekedett forgalom miatt elképzelhető késés, de alap esetben a jövő hét folyamán megkapod a csomagodat.

A boltokban is felhasználhatom?

Igen! 11.27-11.29 ig, ha bemész bármelyik üzletünkbe és bemondod a kuponkódot, akkor igénybe tudod venni a kedvezményt! DE: KIZÁRÓLAG a webshopon is megtalálható mintáinkra! Egyedi megrendelésekre és változtatásokra NEM érvényes! Más akcióval NEM összevonható!

Tartalomhoz tartozó címkék: hír