Barion Pixel

Az oldalon sütiket használunk, melyek személyes információt nem tárolnak. Az oldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Legénybúcsús póló, na de mire jó?

A legénybúcsús póló az a kellék, aminek minden, vőlegényt ünneplő eseményen ott a helye. A résztvevők közül senki nem maradhat póló nélkül.

A póló a legénybúcsús emlékek egyik legjobbja

Legénybúcsús pólóA csapat ünneplésre kész, a vőlegénynek már csak napjai maradtak hátra a házasságon kívüli életéből. Hamarosan elstartol az az esemény, amire a vőlegény és a legjobb barátai azóta készülnek, hogy a menyasszony boldogan kimondta az igen,  hozzád megyek bűvös mondatot.

A pólót egyesek talán nem is tartják olyan fontosnak, pedig tényleg az. Rögtön össze is foglaljuk hogy miért ne induljatok el saját póló nélkül, amit a legénybúcsúra rendeltetek vagy külön készíttettetek.

  1. A póló mindig, minden résztvevőn egyforma, ezzel jelzik az ünneplők, hogy milyen esemény zajlik éppen. Azt jól tudjuk, hogy egy legénybúcsún bármi megtörténhet, könnyen elszabadulhat az ünneplés. A pólók jelzik, mi zajlik, ennek köszönhetően pedig számíthattok a csaposok, vendégek, közönség jóindulatára....ha pedig nem, akkor csaptatok egy jó kis búcsúztatást.
  2. A póló segít abban, hogy ne maradjanak nyomok. Ami a legénybúcsún történik, az ott is marad. Nem kell a saját ruhátokat kitenni a foltoknak, szakadásoknak, erre való a legénybúcsús öltözék.
  3. A póló a közös élményetek tárgyi emléke marad, amit mindenki megőrizhet, na persze, ha marad belőle megőrizhető foszlány. Legfőképpen a vőlegénynek van mit megőriznie abból az estéből, ami után a házassága következik.

A pólóink kellően humorosak, pimaszak és a vőlegénnyel szemben sem finomkodnak. A vőlegény természetesen külön színt érdemel a kiválasztott pólóból, a haverok pedig egyformát.

A pólók rátok várnak, rendeljetek belőlük annyit, ahányan vagytok és viseljétek büszkén őket! Minden póló az összes résztvevőnek egy örök emlék, ezért ne siessétek el a döntést! A pontos méretet, darabszámot és a szerintetek legjobb mintát is válasszátok ki, adjátok le a rendelést és a többit csak bízzátok ránk! Minden kérdésetekkel keressétek nyugodtan a kollégáinkat üzenetben vagy telefonon!