Barion Pixel

Az oldalon sütiket használunk, melyek személyes információt nem tárolnak. Az oldal további használatával elfogadod a cookie-k használatát.

Ajándék póló ötletek nyugdíjba indulóknak

Ajándék póló ötletekAjándék póló ötleteket tudunk mutatni nyugdíjazás témában. Azokra is gondoltunk, akiket megbecsülésükről szeretnének biztosítani a kollégák.

Egy hosszú és sikerekben gazdag karrier véget ér, amikor valakinek lejár az ideje a munka világában. A több évtized, amit odaadással és munkával töltött egy kolléga, a tudása legjavát adva, mindig megér egy kis ünneplést. A búcsúzó kollégák szívesen veszik, ha kapnak egy kis meglepetést, ami kifejezi, hogy a többiek nem felejtik el őket és minden jót kívánnak a nyugdíjas évekre.

Minden jót, élvezd a pihenést!

Az ajándéknak nem kell drága dolognak lennie. Amit a csapat közösen ad a távozó kollégának, az inkább egy kedves emlék. Ilyen emlék lehet egy póló is, amit bármikor viselhet a nyugdíjas évei alatt, aki kapja. A pólóink vicces formában éltetik a nyugdíjas éveket vagy éppen a kolléga érdemeire hívják fel a figyelmet.

Viszlát munka, helló pihenés! A legjobb kolléga megtette a magáét, mostantól csakis arra kell koncentrálnia, hogy magával foglalkozzon és végre élvezze az életet, munkaidőtől és korán keléstől mentesen. A pólók női és férfi változatban is elérhetőek, több színben, dekoratív mintával és széles méretskálán. Minden póló minőségi pamut anyagból készül, ami ajándékhoz illik.

A nyugdíj nem is kezdődhetne jobban annál, mint a kedves kollégák egyszerre hasznos és vidám ajándékát kapja a távozó. A póló ajándék, emlék, vicces és megható ruhadarab is egyszerre. Ennyi mindent tud egy szimpla póló, amire célzott minta és szöveg kerül.

Az online póló rendeléssel extra rövid idő alatt be tudod szerezni azokat az ajándékokat, amiket búcsúztatáshoz szeretnél átadni a hamarosan már csak volt kollégáknak. Válogass a webshopban elérhető mintákból, rendelj olyan pólót, ami hűen tükrözi a jó kívánságaidat egy kis humorral átitatva! Természetesen saját tervezésű pólókat is örömmel megvalósítunk, hiszen az a lényeg, hogy annak nyerje el a tetszését a póló, akinek szánják. Kérdéseiddel fordulj bátran az egyik kollégánkhoz az elérhetőségeinken!